nlc.hu
Sztárok
Pörgesd fel az edzésedet Miló Vikivel!

Pörgesd fel az edzésedet Miló Vikivel!

Mit szólnál egy boxvilágbajnok személyi edzőhöz, akivel gyerekjáték az alakformálás? Ez nem álom többé, hiszen Miló Viki profi boxvilágbajnok most már bárkinek tart edzést az otthonában! Viki egy vadonatúj, otthoni sporteszközzel, a SPORT FLABéLOS-szal ismerteti meg közönségét egy intenzív edzésprogram keretében.
Pörgesd fel az edzésedet Miló Vikivel!

A SPORT FLABéLOS arcaként mosolyogsz ránk az óriásplakátokról, mit kell tudnunk erről az új sporteszközről?

A SPORT FLABéLOS egy szuper, otthoni használatra szánt, idő- és helytakarékos sporteszköz, amely a már jól ismert FLABéLOS-hoz hasonlóan a vibrációs technológián alapul. A SPORT FLABéLOS billenő padját gördeszkához hasonlító, ívelt formájúra tervezték, ezért ha ráállunk, a lábaink függőlegesen 90 fokot bezárva érintkeznek vele. Ebben a pozícióban sokkal intenzívebb edzés és hatékonyabb alakformálás érhető el elsősorban a has, a comb, a fenék területén. A készülék egyébként egy csuklópánttal vezérelhető, a hatékonyabb kar- és hátizomedzéséről pedig az erősítő gumikötelek gondoskodnak.

Pörgesd fel az edzésedet Miló Vikivel!

A SPORT FLABéLOS billenő padján állva mennyivel lesz hatékonyabb egy edzés? Mennyit ad hozzá a vibráció?

Mindenképpen hatékonyabb lesz, ugyanis ez a körülbelül 20 perces edzésprogram másfél órányi izommunkának felel meg, tehát egy teljes értékű edzést végezhetünk el, mivel a gyakorlatok hatékonyságát a készülék a 4-5-szörösére gyorsítja, illetve erősíti fel.

Mi volt a legfontosabb szempont a gyakorlatok összeállításánál?

A fokozatosság elve vezérelt, úgy állítottam össze a gyakorlatsort, hogy azt átlagos és jó kondícióban lévők is el tudják végezni, és természetesen arra is törekedtem, hogy átmozgassuk, erősítsük, és persze formáljuk az egész testet.

Pörgesd fel az edzésedet Miló Vikivel!

Kiknek ajánlod a készüléket és milyen gyakran edzhetünk rajta?

Alapvetően azoknak, akik elkötelezettek az aktív testmozgás, a sportos életmód mellett, és legalább átlagos vagy jó kondícióval bírnak, hiszen számukra is kihívást jelent az edzés! Aki a SPORT FLABéLOS mellett dönt, feltétlenül tartsa be a fokozatosság elvét, kezdjünk heti három alkalommal, majd a fejlődés és szinten tartás érdekében emeljük heti ötre az edzések számát. Fontos azonban megjegyezni, hogy a klasszikus FLABéLOS-szal ellentétben a SPORT FLABéLOS-nak nincs kapaszkodó “szára”, ezért az idősebb generáció tagjainak, nagy túlsúllyal, valamint egyensúlyi problémákkal nem ajánlom a használatot.

Pörgesd fel az edzésedet Miló Vikivel!

Látogass el a www.mediwel.hu-ra, ahol még többet megtudhatsz a SPORT FLABéLOS-ról, és megnézheted a Miló Viki által összeállított edzésvideót, amitől te is kedvet kapsz hozzá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top