Sztárok

Berkiék szexelnek, de nem szerelmesek

Külön vannak, de a közös gyerek összeköti őket. Az első csókra pedig csak az átlagemberek emlékeznek – a Bors készített nagy interjút az Édes Élet című realityben újra szereplő Berki Krisztiánnal.

“Két nőm van. Az első nő, aki gyereket szült nekem, Hódi Pamela, és a lányom, Natasa Zselyke. Tudok szerelmes lenni, voltam már, vagyok, és leszek is. Akkor tudok szerelmes lenni Hódi Pamelába, amikor gyereket szül nekem, de nem tudok belé szerelmes lenni, ha üvölt velem” – mondta Berki Krisztián a Borsnak.

 Van véleménye a párkapcsolatokról és arról is, hogy hogyan kell egy párkapcsolatban viselkednie egy nőnek, ugyanakkor senkinek nem kívánja, hogy szenvedni lássa szülés közben a szerelmét. “Azt sem értem, ki volt az az idióta, aki azt mondta, hogy a szülés a legszebb dolog a világon. Baromira nem szép szenvedni látni azt a nőt, akit szeretsz” – mondta a TV2 sztárja.

Berki egyébként felkészült arra, hogy gyermeke anyjának, Pamelának más férfi lesz az életében, de egyelőre szexelnek, mert Pamela nem bírja megállni. “Én nem csinálnám, de ő nem bírja ki, hogy ne csinálja.”

Berkiék szexelnek, de nem szerelmesek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top