Sztárok

Csobot Adél terhesen sem akar kivételezést

Nagyon meglepődött a Sztárban sztár stábja, amikor kiderült, hogy Csobot Adél kisbabát vár, ugyanis előző héten még táncosfiúk emelgették a színpadon – írja a Blikk.

“Mindenki nagyon meglepődött, amikor kiderült Adél terhessége, hiszen senki sem tudta. De ennél még nagyobb volt az öröm, amikor megtudta a stáb a nagy hírt. Persze ezzel együtt azonnal szóba került a lehetőség, hogy esetleg felülvizsgálják az Adélnak korábban kitalált feladatokat, nem okozna-e problémát valamelyik sztár megformálása. De Adél, ahogy eddig, úgy továbbra sem szeretne különleges elbánást, így a Liza Minelli-előadásra is ugyanolyan elánnak készül, mint eddig az összesre, pedig abban a három percben is kell táncolnia bőven” – tudta meg a Blikk Csobot Adélról.

Ugyanúgy, ahogy a többi versenyzőnek, Adélnak is biztosítják a nyugodt felkészüléshez szükséges körülményeket – tette hozzá a TV2 sajtóosztálya.

Csobot Adél terhesen sem akar kivételezést

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top