Sztárok

Először mesélt Madár Vera az eljegyzéséről

Azt már korábban elmesélte Madár Vera, hogy Párizsban kérte meg a párja a kezét. Most képekkel együtt felidézte a romantikus napot.

A FEM3 vendége volt Madár Vera, akit a műsorvezetők alaposan kifaggattak a romantikus élményéről. Mint a színésznő elmesélte, az egész egy meglepetés volt neki, egészen addig, amíg a reptérre nem értek.

Először mesélt Madár Vera az eljegyzéséről

“Édesapámat ugyan megkérdezte pár héttel az elrablásom előtt. Apu nem tudta, mikor következik be ez a pillanat, megpróbálta lebeszélni a férjemet erről, de ő egy hajnali órában felébresztett, elém tolt egy bőröndöt, és azt mondta, hogy pakoljak be. Kérdeztem, hogy jó, de hova megyünk. Egy barátja jött értünk autóval, és mondtam, hogy ha nem mondja meg, hova megyünk, akkor én kiszállok, nem érdekel, hogy hajnali három van” – emlékezett vissza Madár Vera a kalandos éjszakára.

Először mesélt Madár Vera az eljegyzéséről

“Aztán Bécsben a reptéren már láttam én is a beszállásnál, hogy Párizs. És akkor megdobbant egy picit a szívem, hogy akkor lehet, hogy most eljön az a pillanat, de ő kivárt.”

Végül az eljegyzés az utazás ötödik estéjén volt, és bár Madár Vera párja már elővette a kis ékszeres dobozt az étteremben, végül meggondolta magát. Nem akart népünnepélyt rendezni az eljegyzésből, ezért végül akkor kérte meg a színésznő kezét, amikor kettesben voltak a szállodában. Mindez jó néhány éve történt, de korábban ennyire részletesen, képekkel illusztrálva még nem mesélt a színésznő az eljegyzéséről. 

Először mesélt Madár Vera az eljegyzéséről

A videóra kattintva az is kiderül, miért volt rizikós ötlet repülőre ültetni annak idején Madár Verát a romantikus lánykéréshez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top