Sztárok

Ezért költözött anyja helyett Bangó Margithoz az unokája

Bangó Margit unokája, Tina már több mint négy éve nagymamájánál lakik. Most azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy szülei helyett őt választja.

Bangó Margit és lánya, Marika már több éve állnak harcban egymással, aminek többek között az énekesnő második férje lehet az oka. Bangó Margit korábbi férje ugyanis, mint ahogy az ismert, elvált tőle, és elvette az énekesnő lányát, Marikát, akitől négy gyermekük született. Legidősebb lányuk, Tina közel négy éve imádott nagymamája, Bangó Margit otthonában lakik.

Ezért költözött Bangó Margithoz az unokája

A Story magazin most megtudta, hogy Tina miért döntött évekkel ezelőtt úgy, hogy szülei helyett nagymamáját, Bangó Margitot választja, és inkább az ő pártján áll minden családi vitában.

“Amikor pár évvel ezelőtt váltam, szükségem lett volna anyámék segítségére, de ők nem engedték meg, hogy az akkor hatéves gyerekemmel hozzájuk költözzek. Nagymamám viszont tárt karokkal várt” – árulta el Bangó Margit unokája a Story magazinnak.

Ezért költözött Bangó Margithoz az unokája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top