nlc.hu
Sztárok
Dundika megszenvedi második terhességét

Dundika megszenvedi második terhességét

Dundika, mint mondja, borzasztóan megszenvedte második terhessége első trimeszterét.

Dundika és párja, Majka második kisfiukat várják, április végére, május elejére tarthatják majd kezükben a csöppséget.

“Az első trimeszter idején ennél a terhességemnél minden bajom volt, amit az orvosok és a tudomány jósolni szoktak. Minden, ami nem kellemes” – mondta az NLCafénak Dundika, aki biztosított arról is, hogy köszöni szépen, már rendben van, látja ennek az időszaknak a végét.

Dundika megszenvedi második terhességét

“Most kezdem azt érezni, hogy jobban vagyok, de még nem teljesen. Úgy érzem néhány hét múlva tényleg felhőtlen lesz a terhesség, aztán a vége felé megint jön a neheze, de nem baj, nagyon várjuk már a kicsit.”

Dundikával a legújabb mesefilm, a Kis herceg premier előtti vetítésén találkoztunk, ahova kisfiát, Mariánt is elhozta, és mesélt arról, hogy a kicsi mennyire várja az öccsét.

“Próbáltam őt felkészíteni erre az egészre és meglepődtem, ahogy fogadta. Borzasztóan empatikus kisfiú, ez abból látszik, hogy rögtön az elején, nekem szólnom nem kellett, ő már fogta a hasamat, simogatta és beszélt hozzá. Azt szokta mondani, hogy a tesó még nem tudja, hogy mi itt vagyunk kint, ő még nem érti, neki még gondolkodnia kell, ezért marad még bent” 

Mariánról mindig is tudtuk, hogy a cukiságfaktor egyik csúcsát döntögeti, de a fenti gondolat mindent vitt, így hivatalosan is Dundika kisfiának ítéljük a nap legédesebb mondatát!

Dundika megszenvedi második terhességét

 

Dundika megszenvedi második terhességét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top