Sztárok

Ezért nem mutatta meg eddig kisfiát Nádai Anikó

A fiatal édesanya, Nádai Anikó bevallotta, hogy miért nem mutatta meg eddig kisfiát a nagyvilágnak. Ráadásul ma még egy képet töltött fel a csöppségről a közösségi oldalra!

Nádai Anikó idén nyáron adott életet első gyermekének, Patriknak. A kisfiú természetesen egyből édesanyja szeme fénye lett, de eddig Nádai Anikó nem mutatott róla olyan fotót, ahol a kicsi arca is rendesen látszana. Vagy csak Patrik cuki talpát mutatta meg, vagy félprofilból láthattuk, úgy is sötétben. Egészen tegnapig, amikor Nádai Anikó édes képet posztolt a csöppségről.

Ennek okát most Nádai Anikó végre megosztotta mindenkivel, mint azt közösségi oldalán írja, nagyon félt, hogy rosszindulatú kommenteket kap.

“Be kell vallanom, hogy féltem. Ezért sem mutattam meg sokáig a fiam! Az évek alatt rengeteg rosszindulatú emberrel találkoztam. A negatív, sok esetben sértő kommenteket megtanultam helyén kezelni. De a családom mindig is a gyenge pontom volt. Szerencsére alaptalan volt ez a félelem. Köszönöm a sok kedves gratulációt!” – írta rajongóinak.

IDE kattintva a legújabb fotót is megnézheted Nádai Anikó kisfiáról!

Felfedezzük a Világot. ☺️❤️????

Szerző: Nádai Anikó2015. október 26.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top