Sztárok

Más férfit csókol Puskás Peti szerelme

Talán sokak számára meglepő lehet, ahogy Puskás Peti reagált arra, hogy a barátnője másik férfival csókolózott a nagy nyilvánosság előtt.

Puskás Peti nagyon izgult a barátnője miatt, aki végül tovább jutott a Hungary’s Got Talentben Márkus Sándorral előadott felnőtt bábszínházi produkciójával. A színész-énekest még az sem zavarta, hogy a műsorszám végén egy csók is elcsattant a színpadon, sőt kifejezetten élvezte is a produkciót. A félelmeit leküzdő Puskás Peti elmondta, volt már olyan is korábban, hogy kifejezetten ő biztatta Angélát, csókolózzon mással. “Angéla az egyik klipünben is csókolózott már mással, azt pedig én rendeztem, vagyis én kértem meg rá. Nekünk ez teljesen normális, a szüleim és a nagyszüleim is színészek voltak, el tudom különíteni a színpadi és a szerelmes csókot. A színházban én is sokszor teszem ezt mással” – mondta Puskás Peti. Eke Angéla színpadi partnere, Sándor egyébként gyakori vendég a párnál, jó barátok Puskás Petivel – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top