Sztárok

Menyasszonyától csábította el a párját Horgas Eszter

A férfi esküvőjéig már csak három hét volt, megpróbálták kikerülni egymást Horgas Eszterrel, de mint a mágnes, úgy hozta össze őket a sors.

A Hungary’s Got Talent zsűritagja hosszú évekkel ezelőtt lépett ki házasságából, ahol Horgas Eszter állítása szerint bántalmazott nőként tűrt sok-sok évet. Miután azonban végre továbblépett, megtalálta az igazit, akit mindig is keresett. Az út azonban nem volt éppen zökkenőmentes odáig – írja a Story magazin.

A hetilapnak a különös tárgyakat is gyűjtő Horgas Eszter elmondta, hogy párjával, aki korábban a Nők Lapja újságírója volt, épp arra a napra beszéltek meg interjúidőpontot, amelyik napon, évekkel korábban, a férjétől elvált. Horgas Eszter azonban elfelejtette a megbeszélteket, de végül összehozták a találkozót, majd olyannyira egy hullámhosszra kerültek, hogy három órán át beszélgettek.

Menyasszonyától csábította el párját Horgas Eszter

“Nem is igen akartunk elválni, de Gyuri elárulta, a három hét múlva esedékes esküvőjére készül. Amikor a megírt cikkel pár nap múlva visszatért hozzám, végtelen kedvességgel a tudtomra adta, hogy most látjuk egymást utoljára. A menyasszonya ugyanis megkérte, többször ne találkozzon velem, és ő is úgy gondolja, jobb lesz így, nehogy kísértésbe essünk” – emlékezett vissza Horgas Eszter.

Menyasszonyától csábította el párját Horgas Eszter

A fuvolaművész és jelenlegi párja azonban nem tudták elkerülni egymást, egy héttel később egy sajtóeseményen botlottak egymásba, ahol aztán visszafordíthatatlanul összegabalyodtak a szálak.

“Hazaérkezésem után SMS érkezett. Válaszoltam Gyurinak, és attól kezdve megállíthatatlan a mi közös történetünk” – mesélte Horgas Eszter a Story magazinnak.

Menyasszonyától csábította el párját Horgas Eszter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top