Sztárok

Kiengedik a kórházból Szacsvay László feleségét

Egyre jobban van, ezért hamarosan kiengedik a kórházból Szacsvay László feleségét, akinek sok erőt adnak a látogatók.

“Egyre jobbak a laboreredményei, továbbra is eszik, így már nem kell benn tartanunk a kórházban – mondta a Blikknek egy kórházi alkalmazott Szacsvay László feleségéről. – A férje, aki mindennap bejön hozzá, rengeteg erőt adott neki. Tudomásom szerint a napokban átszállítják egy rehabilitációs intézménybe, ahol az itt megkezdett gyógytornát intenzívebben, szakemberekkel folytathatja. Ezt nem lehet halasztani, mert az izmokat mozgatni kell.”

Szacsvay László felesége augusztusban zuhant le lakásuk ablakából az utcára, csaknem 15 méteres magasságból. A zuhanás során súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett.

Szacsvay László munkája mellett mindennap látogatta feleségét a kórházban. Egyszerre több darabban is játszik, túl van egy sikeres bemutatón a Katona József Színházban is. Szacsvay továbbra sem szeretne nyilatkozni a magánéletéről, de a lap szerint látszik rajta, hogy rendkívüli módon megviselték a történtek.

Kiengedik a kórházból Szacsvay László feleségét

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top