Sztárok

Megható apa-lánya pillanatot posztolt Berki Krisztián

Nagyon megható, ahogy Berki Krisztián szereti a kislányát, Natasa Zselykét. Olyan cuki képet posztolt a büszke apuka, hogy belesajdul a szívünk.

Elképesztő, milyen hamar lett a kisbabából ilyen nagylány Berki Krisztián és Hódi Pamela nagyon édes kislánya. A képen is látszik, mennyire szereti a büszke Berki apuka a kislányát.

Jó 8????????☀️ Muhi János Ez vagyok! Megszülettem, tévelyegtem, egyszer csak meg felnőtt lettem. Kerestem az irányokat, átrepültem világokat, hazudtam és haragudtam, volt, hogy hideg kezet fogtam. Lépdeltem a felhők felett, fuldokoltam, más nevetett. Kijelöltek, végigjártam, Bíztam, mégis elhibáztam. Belehaltam szerelembe, saját fejem én verem be. Könyörgök és megbocsátok, görcsbe ránt a régi átok. Szelet vetek, hitet adok, születtem és szülő vagyok. Sosem leszek tökéletes. De míg élek, ember leszek! Megkerestem, elvesztettem. Botorkáltam vaksötétben. Volt, hogy én is kísértettem, megtehetném, mégsem tettem. Erőt kértem, s erőt adok, voltam hívő, hitehagyott. Álmodoztam, felébredtem, jóllakottan is éheztem. Szembe néztem, szembeköptek, ütöttem és megütöttek. Nem szerettem, megszerettek, elhagytak és megkerestek. Felejtek és emlékezek, de míg élek, Ember leszek! #berkinatasazselyke #joejt #arc #aberki

A photo posted by a berki (@berkikrisztian) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top