Sztárok

David Beckham a legszexisebb? Mutatjuk a mi listánkat

Ismét megválasztotta a People magazin az év legvonzóbb férfiját, és nincs is baj David Beckhammel, csak hogy ezt éppen most kellett neki adni?

Ezt a problémát David Beckham is érzi, nem véletlenül írta a posztja mellé, hogy azt gondolta, eljárt már felette az idő.

“De köszönöm a People magazinnak az elismerést és a dicséretet! Mindig zavarban vagyok, amikor ilyen díjat kapok, de az édesanyámat biztosan boldoggá teszi. Ezen a gyerekek nevetnek majd, mivel látják, hogy apuci hogy fest reggelente!”

Most azt hagyjuk is, hogy még ember nem akadt, aki elég vonzónak érezte magát, amikor megkapta a díjat, és nagyjából a jövő évi szöveget is meg tudnánk írni előre. Mert nem erről van szó. David Beckham az aranyos képei, és az interjúi alapján egy végtelenül kedves és szerény ember, akitől talán ez egyszer tényleg hihető ez a visszafogott mondandó.

És ha már itt tartunk, összeszedtünk néhány elismerést, ami most inkább testhezálló lenne neki – mielőtt még rákanyarodnék, miért is olyan furcsa, hogy éppen David Beckhamet választották, aki igaz, hogy a kora ellenére tényleg szexis.

Előrebocsátom, hogy nincs bajom David Beckhammel, pusztán annyi, hogy egyszerűen úgy érzem, ugyanazok az emberek forognak körbe-körbe. És az, hogy egy évtizedek óta a reflektorfényben élő ember éppen most kapta meg ezt az elismerést, olyan, mintha nem is lennének mások a porondon. Lehetett volna egy 2015-öt jobban bemutató választás is. Igaz, lehetett volna ennél sokkal rosszabb is, mondjuk akár Justin Bieber, de mutatok néhány embert, akikről a 2015-ös év szólt, és biztosan nem érezném úgy, hogy egy tíz évvel ezelőtti People magazint látok.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top