Sztárok

Konyhafőnök Junior: Ezért lenne jó apa Fördős Zé

Fördős Zé egy kisebb vitát akadályozott meg azzal, hogy atyai igazsággal segítette a gyerekek civódását.

Ma újabb hat versenyző bizonyíthatja rátermettségét a Konyhafőnök Juniorban. Az egyik feladatban pecsenyekacsamájjal kell dolgozniuk a 8 és 13 év közötti versenyzőknek, melyhez köretet a zsűripulton kihelyezett zsákok közül kell választaniuk. A zsákokban köles, házi tarhonya, polenta, jázminrizs, bulgur és vörös lencse található.

Konyhafőnök Junior: Ezért lenne jó apa Förős Zé

A sors ráadásul úgy hozza, hogy Dorkának, Boginak és Dávidnak egymással kell megegyezésre jutniuk, hogy ki melyik köretalapanyaggal dolgozzon. Ám Dávid és Dorka ugyanarra az alapanyagra pályázik. A helyzetet végül Fördős Zé igyekszik elsimítani. “Mindketten a házi tarhonyát szeretnétek. Dávid, mégis csak te vagy a férfiember, lehet, hogy akkor mégis csak neked kéne engedni. Úgy illene legalábbis, de persze úgyis dönthetsz, hogy verseny, és ráugrasz a tarhonyára” – mondta a korábban héliummal játszó Fördős Zé.

Dávid igazi úriemberként viselkedett, átengedte Dorkának a házi tarhonyát, míg ő a számára teljesen ismeretlen polentával kezdett dolgozni. Hogy ezek után kinek hogy sikerült elkészítenie a pecsenyekacsamájat az általa választott körettel, kiderül a mai adásból.

Konyhafőnök Junior: Ezért lenne jó apa Förős Zé

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top