Sztárok

Szőke Zoltán négy év után válik feleségétől

Szőke Zoltán és felesége, Anikó válási papírjai már csak aláírásra várnak, és még idén karácsony előtt hivatalosan is elválnak útjaik.

A Barátok közt sztárja, Szőke Zoltán szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt jelentette be a feleségének, Anikónak, hogy elhagyja, de a házasságuk hivatalosan csak most zárul majd le. Minderről Anikó a Story magazinnak mesélt.

“Közös megegyezéssel válunk, nincs vita köztünk, ma is az a legfontosabb mindkettőnknek, hogy a gyermekeink jövőjét biztosítsuk” – nyilatkozta sok más részlet mellett Anikó, aki még mindig kudarcként gondol a házasságára, ezért is volt nehéz aláírnia a papírokat.

Szőke Zoltán házassága egy másik nő miatt ért véget, és a színész azóta boldog párkapocslatban él. Anikó viszont mélyen csalódott a szerelemben és a férfiakban, ezért még nincs új társ az életében. Újra felfedezte viszont a régi barátait, sokat jár társaságba, utazik, mivel a fiai egyetemisták, és így jut ideje magára is.

Szőke Zoltán négy év után válik feleségétől

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top