Sztárok

Átigazolt Ábel Anita, csapatot váltott

Ábel Anitának elege lett az örökös szívatásból és froclizásból, úgy döntött, átigazol az "ellenséghez", és csapatot váltott.

Utolsó alkalommal foglalnak helyet ebben az évben a Gyertek át szombat este! kanapéján közismert emberek, akik most is a civil játékos pénznyereményéért küzdenek. Az egyik csapatban Ábel Anita, Fluor Tomi és Istenes Bence, míg a másikban István Dani, Kiss Ramóna és Fördős Zé szállnak harcba a civil játékos nyereményéért.

Ábel Anita nem először kerül egy csapatba Istenes Bencével és Fluor Tomival, akik korábban már igencsak próbára tették az idegrendszerét. A csípős humoráról ismert Ábel Anita, akit már lopással is megvádolt Balázs, ezúttal is állja a sarat, igaz, a fiúk a szokottnál is csendesebbek.

Átigazolt Ábel Anita, csapatot váltott

“Nagyon csöndesek vagytok, a múltkor elég nagy őrjöngés volt. Anita, te még nem tudod!” – jegyzi meg Balázs, amire Anita egyből rávágja, hogy pontosan tudja, mi vár rá, amire Fluor rá is kontráz. “Ránk szólt anyu, hogy ne igyunk inkább” – teszi hozzá, ami ki is veri a biztosítékot a Szomszédok egykori sztárjánál, és úgy dönt, elébe megy a folyamatos froclizásnak.

“Most van az a pont, amikor én átülnék. Úgy érzem magam, mint egy angoltanárnő. A Raminak meg mindegy, hol dülöngél” – szúrt oda Anita, aki végül csapatot cserélt, legnagyobb örömére. “Na így a jó!”  – állapította meg Ábel Anita, akinek döntését és a csapatcserét Rami is örömmel fogadta. Hogy miként alakult ezután a játék, kiderül szombat este.

Átigazolt Ábel Anita, csapatot váltott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top