Sztárok

Gálvölgyi Jánost orvos vigyázta már napok óta

Gálvölgyi Jánost szerda óta kórházban ápolják magas vérnyomás miatt, azonban most kiderült, hogy korábban sem érezte már jól magát, tudta, hogy baj lesz.

Gálvölgyi János kedd esti előadása betegség miatt maradt el. A Napsugár fiúk nyilvános főpróbáján derült ki, hogy a színész rosszul lett. Mint azt a Bors megírta, Gálvölgyi János már korábban érezhette, hogy baj lesz, mert egy orvos állt készenlétben a színész öltözője előtt, hátha azonnal kell a segítség.

Gálvölgyi Jánost szerda óta kórházban ápolják, miután ingadozó vérnyomása miatt rosszul lett. A Kossuth-díjas művész ugyan nagyon készült a darab premierjére, mégis le kellett mondania azt.

“János már korábban sem érezte jól magát, emiatt egy orvos állt készenlétben az öltözőjében. Számunkra nagyon fontos művészeink egészsége, így amikor az állapota nem javult, elálltunk az előadástól, és bíztunk abban, hogy a másnapi premierre rendeződik a vérnyomása” – mondta Németh Kristóf a Játékszín direktora.

Gálvölgyi Jánost orvos vigyázta már napok óta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top