Sztárok

Miss World, 2015: ilyen szexi lesz Kiss Daniella

Kiss Daniella óriási izgalomban volt már néhány napja, hiszen rengeteg ruhát és extra kiegészítőt is be kellett pakolnia a Kínában megrendezésre kerülő világversenyre.

A csodaszép Kiss Daniella, aki Kulcsár Edinát követi a Miss World indulók listáján, ma reggel elindult Kínába, hogy hazánkat képviselje a világ legrangosabb szépségversenyén. A nemrég angoltudásával froclizott Kiss Daniella egy hónapot tölt majd a Távol-Keleten.

“Nagyon honvágyas vagyok, úgyhogy szerintem az első pár nap után én esténként ki fogok egy kicsit borulni, de azért tudom, hogy ez lesz életem egyik legnagyobb élménye, úgyhogy nagyon várom” – mondta Daniella az Aktívnak, mielőtt megmutatta milyen csodaszép ruhákban fog színpadra lépni.

Így búcsúzott Kiss Daniella, elindult a Miss World világversenyre

Kiss Daniellának a párja is nagyon fog hiányozni, mert általában szerelme is mindenhova elkíséri, ahová csak tudja, és mellette áll mindenben, igazi társként támogatja őt a mindennapi teendőiben is.

“A párom mindenben támogat, például este végignézte, hogy tíz darab ruhát próbáltam fel, sőt öltöztető funkciót is betöltött, úgyhogy szerencsés vagyok.”

Ezt a csipke- és gyöngycsodát választotta Kiss Daniella az estélyi ruhák közül:

Így búcsúzott Kiss Daniella, elindult a Miss World világversenyre

Kiss Daniellát egyébkén hiába bántják angoltudása miatt, jelenleg egy internetes szavazáson ő vezeti a világverseny indulóinak listáját, ahol szavazni lehet a legszebbekre, így reméljük, hogy nagyon jó eséllyel indul majd a Miss World 2015 fordulóin, és hasonlóan jó eredményt hoz haza, mint tavaly Kulcsár Edina, aki a világ második legszebbje lett 2014-ben.

Kiss Daniella így búcsúzott Európától:

Sziasztoooook! ????✌️Első úticél: Amsterdam ✈️ Ahogy tudok beszámolok nektek mindenről! Köszönöm az eddigi támogatást! ❤️

Szerző: Kiss Daniella2015. november 19.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top