Sztárok

Így fogyasztják Nagy Nikolettát a szépségversenyre

A Miss Universe Hungary idei győztese néhány nap múlva elindul Las Vegasba. Addigra pedig csúcsformában akar lenni.

Mindent megtesz az idei Miss Universe Hungary győztes, Nagy Nikoletta azért, hogy a lehető legjobb helyezést érje el az amerikai szépségversenyen Las Vegasban. December elsején indul az útra, és a három héten át tartó tábor alatt a zsűri minden lépésüket figyeli majd.

Indulás előtt ezért nemcsak a testét edzette, de szellemileg is felkészült a világszépe versenyre, ahol 90 lány közül kell kitűnnie.

“Éjjel-nappal mindent intézünk Timivel” – mondta az Aktívnak Nagy Nikoletta, aki angoltanárhoz jár, ahol kifejezetten a versenyen előforduló témákat veszik át, például a jótékonyságot és az adományozást, ami a Miss Universe Hungary győztesének szívügye is. emellett Zsidró Tamástól tanul hajformázási trükköket, Vajna Tímea segít kiválasztani a megfelelő cipőket, ruhákat.

A kényelem és az extrém megjelenés is számított, amikor választottak, és Vajna Tímea is inspirálóan hat a szépségkirálynőre, aki korábban elmondta: a verseny alatt Vajna Tímea úgy óvta őket, mintha az édesanyjuk lett volna.

@kazarhungary @kazar ❤️ #shoes @missuniversehungary2015

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

A sűrű program mellett viszont Nagy Nikolettának nem jut mindig ideje az edzésre, ezért rádiófrekvenciás kezelést iktatott be.

Így fogyasztják Nagy Nikolettát a szépségversenyre

“Nikinél abszolút csak feszesítésről van szó, a pocakjánál, mert annyira vékony, annyira szép, hogy csak a bőre feszességét növeljük, a kötőszövetek rugalmasságát javítjuk nála”  mondta a szakember.

Így fogyasztják Nagy Nikolettát a szépségversenyre

Még több fotó arról, hogyan szépül a Miss Universe Hungary győztes a Las Vegas-i verseny előtt, kattints a galériánkra:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top