Sztárok

Gáspár Laci pikáns felkérést kapott

Hozzáértők szerint Gáspár Laci komoly karriert futhatna be a travishow-k világában...

Gáspár Laci, aki besokallt a női szerepek miatt, volt már Cher, Meghan Trainor, Whitney Houston, Donna Summer, Mel B, legutóbb pedig Olivia Newton-John is. Zsűrizés közben Havas Henrik viccesen megjegyezte, hogy lehetne saját travishow-ja is. Imádnák, rengeteget keresne vele. Ebben pedig Amanda Elstak is lát fantáziát, nemcsak a saját show-jába hívta meg, hanem külföldi fellépéseket is szervezne neki. “Húsz éve szervezek travi-esteket, és Gáspár Laci már volt is fellépőm, igaz, egyelőre nem nőként. akkor még meg volt szeppenve, amit most nőként csinál a színpadon, az viszont elképesztő. A januári estem sztárvendége lehet, meghívom őt. A műsoraim fellépőinek csak kisebbik része transzszexuális, már a rajongók nagyobbik része is hetero. Laci előtt külföldön is fényes karrier állhat, hiszen kevés az olyan előadó, akinek tényleg van hangja is. Ő ebben verhetetlen… Az állandó szereplőm, ‘Zsófi’ öt éve nősült, most született kislányuk, ennek ellenére nőként áll színpadra, és ebből él. Lacinak is minden lehetősége adott, hogy fényes karriert fusson be” – mondta el a Borsnak Amanda.

A biztatás azonban hiábavaló, mert Gáspár Lacinak nem tetszik az ötlet. “Akármilyen nagy összeget kínálnak, köszönöm, nem! Semmi bajom velük, egyszer már meghívtak énekelni egy szilveszteri buliba, de nem lennék hiteles. Egy előadónak az a legfontosabb, hogy olyat csináljon, amit szeret. Csak úgy lesz hiteles, én pedig ezt annyira nem szeretném, inkább a saját dalaimat énekelném. A Sztárban sztár a szórakoztatásról szól, és boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom, élőben énekelhetek” – mondta az énekes.

Az állítólag Liptai Claudiára is hasonlító Gáspár Laci a vasárnapi adásban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top