Sztárok

Kökény Attila fia az apja nyomdokaiba lép

Kökény Attila 9 éves kisfia komolyan érdeklődik az éneklés és a zene iránt.

Lalika édesapja Singh Vikivel és Nikával készített közös karácsonyi lemezén már énekel is egy szólódalt, a héten pedig klipet is forgat hozzá. Kökény Lalinak emellett már saját rajongói oldala is van a Facebookon, de édesapja tudatosan figyel arra, hogy a kisfia a szakmai tudást is megkapja ahhoz, hogy jó énekes és zenész válhasson belőle.

Forrás: Kökény Lali Facebook oldala
Forrás: Kökény Lali Facebook oldala

“Próbáljuk egyengetni az útját, ha már megtehetjük, hiszen szülőként ez a dolgunk. Persze ez nem csak az éneklésről szól, hiszen a zenei képzést is megadjuk neki. Lajtai Katihoz jár énekelni tanulni heti egy alkalommal, emellett szolfézs- és zongoraórái is vannak heti két-két alkalommal. Van olyan nap, amikor este hétre ér haza, de egyelőre nagyon élvezi. Tényleg nagyon tehetséges ebben, a gyerekeim közül ő az egyetlen, akit ennyire érdekel a zene, és meg is van a képessége hozzá. Éppen ezért is került szóba, hogy ezen a lemezen neki is legyen egy dala”  mondta el a Blikknek Kökény Attila, aki persze azt is nagyon fontosnak tartja, hogy kisfia, ahogy a másik két gyermeke is, odafigyeljen a tanulásra.

Kökény Attila fia az apja nyomdokaiba lép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top