Sztárok

Friss: első gyermekével várandós Anne Hathaway – fotó

Már az ötödik hónapban van, de egyelőre a családon kívül senki nem tudta, hogy Anne Hathaway kisbabát vár. Pedig szeptemberben már gömbölyödött a pocakja.

Első gyermekével várandós az Oscar-díjas Anne Hathaway. A színésznő és férje, Adam Shulman egyelőre csak a szűk családnak árulta el az örömhírt, de már megannyi amerikai lap megírta, hogy Anne kisbabát vár.

Anne a második trimeszterben jár, és nagyszerűen érzi magát – nyilatkozta a színésznő ismerőse az E! News riporterének. A 33 éves Anne Hathaway, már szeptemberben gömbölyödő pocakkal jelent meg új filmje londoni bemutatóján, de egyelőre nem szeretne beszélni a várandósságáról, noha már az ötödik hónapban van.

Friss: első gyermekével várandós Anne Hathaway
“16 éves koromtól tudom, hogy egyszer szeretnék anyuka lenni, ugyanakkor azt is tudtam, hogy karrierre is vágyom. De most azt gondolom, hogy abban a korban vagyok, amikor nem tudom pontosan, hogy melyik is kerül előtérbe az életemben” – nyilatkozta titokzatosan egy évvel ezelőtt a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top