Sztárok

5 fotó a ma 31 éves extra szexi Kiss Ramónáról

Kiss Ramóna mindig felfűti a hűvös napokat, ha saját fotót posztol. Ma születésnapja alkalmából mi vele együtt szeretnénk elfújni a 31 gyertyát.

Kiss Ramóna az egyik legsokoldalúbb fiatal színésznőnk, akinek egy ország hever a lába előtt. Nemcsak extra szexi, de Kiss Ramóna a poénokat is remekül veszi, ráadásul megvan az a képessége, hogy egy pillanat alatt felfűtse a decemberi hűvös levegőt. Erre pedig valljuk be, ma elég nagy szükségünk van.

Nem rest posztolni terhes pocakról Kiss Ramóna, amikor a Barátok közt forgatás kulisszatitkaiba enged bepillantást, és aminek a rajongói még jobban örülnek, hogy Kiss Ramóna vadító ruhákban szokott pózolni, és még akkor is gyönyörű, ha éppen kutyával cukiskodik.

Kezdjük is a sort egy elképesztő fotóval. Jégkirálynő à la Kiss Ramóna, szerintünk egy pasi sem fagyna le ettől a tekintettől egy jégbarlangban, inkább elolvadna…

Fotó: Olajos Piroska

Szerző: Kiss Ramóna2015. november 25.

A báli szezonra készülve januárban jelentős dekoltázst villantott.

5 fotó a ma 31 éves extra szexi Kiss Ramónáról

A Grease című színdarabban pedig, kidolgozott combját és fenekét is kellőképpen megmutatja. Ami szép, az szép!

Kiss Ramóna fekete hajjal is remekül néz ki, Rizzóként egy nyári napot is felrobbantott a közösségi oldalon… Ez az a tipikus “ja, emlékeszem” kép. Kitörölhetetlen volt a sztárhírek közül!

Rizzová alakulás????#grease #symacsarnokoktober16 #bettyrizzo #rizzo

Szerző: Kiss Ramóna2015. augusztus 19.

Itt pedig remekül látszik, hogy kis kutyával is lehet az ember lánya dögös, főleg ha Kiss Ramónának hívják.

Lucas a Hotban❤A kép az aktuális Hot magazin számára készült, keressétek a standokon! Ui: + a velem készült szuper interjút is olvashatjátok✌#lucas #georgelucas #hotmagazin #melyinterju

Szerző: Kiss Ramóna2015. július 22.

A galériára kattintva pedig még több régi fotót találsz Kiss Ramónáról, még a 2000-es évek elejéről is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top