Sztárok

Konyhafőnök Junior: Kristófnál is eltört a mécses

A verseny vége előtt néhány nappal már egyre nehezebb a kis szakácsoknak, hiszen egyre izgalmasabb és fárasztóbb a cél felé vezető út.

Közeleg a döntő napja a Konyhafőnök Juniorban, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy a versenyben lévő Lili, Léni, Hanga és Kristóf már séfkabátban vág neki a mai feladatoknak. A hortobágyi palacsintát ráadásul nem is akárki, hanem Pataky Péter séf nyomán kell elkészítenie a jövő konyhafőnökjelöltjeinek. Kristófnak azonban igencsak meggyűlik a baja a palacsinta készítésével. Először a tészta összeállításánál ütközik nehézségekbe, majd a palacsinták megsütése adja fel neki a leckét.

Olyannyira, hogy a vagány, mindig mosolygós Kristófnál eltörik a mécses az utolsó öt percben.

Konyhafőnök Junior: Kristófnál is eltört a mécses

 “Azok a palacsinták nem akartak elkészülni. Kiolajoztam a serpenyőt, sültek, meg akartam fordítani, és elszakadt, akárhányszor próbálkoztam. Akkor éreztem azt, hogy ezt most nagyon elrontottam” – mondta könnyek között Kristóf, akinek végül Bernáth József is adott néhány ételmentő tanácsot. Hogy végül hogyan sikerült Kristófnak megoldani a feladatot, kiderül a mai adásból.

Konyhafőnök Junior: Kristófnál is eltört a mécses

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top