Sztárok

Konyhafőnök Junior: Lilinek itt lehet a játék vége

Hogy valóban így van-e, az a ma esti adásból kiderül, mindenesetre úgy tűnik, rendesen kicsúszott az időből.

Már csak két feladat választja el a Konyhafőnök Junior fináléjától Lénit, Lilit, Hangát és Kristófot. A kiskukták ma különféle húsokkal dolgoznak, köztük a marha legnemesebb részeivel. Lili ráadásul egy olyan húst kap, amellyel eddig nem igazán volt dolga.

“Amikor megtudtam, hogy a bavette-tel fogok dolgozni, kicsit szomorú voltam. Nem nagyon készítettem még ilyen húsrészt. Jobban örültem volna például a T-bone steaknek” – árulta el Lili, akinek aggodalma nem volt alaptalan.

Konyhafőnök Junior: Lilinek itt lehet a játék vége

Az utolsó egy percben ugyanis még nemhogy az ételt nem sikerült tálalnia, de egy avokádó aprításába is belekezdett, csak azért, hogy tökéletes legyen a salátaköret. A korábban felismerhetetlen zsűri szinte lélegzet-visszafojtva nézte, hogy a lelkes versenyzőnek sikerül-e időre elkészülnie az étellel.

“A hússal úgy voltam, hogy ahogy vékony szeletekre vágtam, láttam, hogy olyan kis puha. Gondoltam biztos hamar kész lesz. Viszont a saláta miatt kicsit aggódtam, mert az avokádóhoz még hozzá se nyúltam. Féltem, hogy nem leszek kész” – árulta el Lili. Hogy végül sikerült-e elkészítenie ételkreációját, kiderül a mai adásból.

Konyhafőnök Junior: Lilinek itt lehet a játék vége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top