Sztárok

Túl hangosan gyakorol a Hungary’s Got Talent aranygombosa

Kaszálás közben is csak a versenyre gondol Fürey Feri bácsi, akit sikítva engedett tovább a közönség és a két műsorvezető a Hungary’s Got Talent versenyében.

Füry Feri bácsit aranygombbal juttatta be az élő elődöntőbe Sebestyén Balázs és Dombóvári István a Hungary’s Got Talentben. Feri bácsiért egész Kóny együtt izgul, amikor pedig túl hangos az énekes gyakorlás közben, fogja a kaszáját, és a falu határában folytatja az dalolást.

“Sokan mondták, hogy nagyon várják, hogy újra lássanak a tévében – mesélte az NLCafénak lelkesen Feri bácsi. – Van, aki jobban izgul, mint én.”

Túl hangosan gyakorol a Hungary’s Got Talent arany gombosa

Az örökifjú énekes már nagyon várja a színpadra lépést, de azért ő is érzi azt a bizonyos zabszemet. “Persze én is izgulok, nem tagadom. De nagyon sokat készültem” – árulta el Feri bácsi, akinek teljesen szokatlan, hogy szakemberek segítik a produkciójában.

“Jártam angolórákra, volt tánc- és énekórám is. A stylist lány pedig fenomenálisan tud bánni, nemcsak a ruhákkal, de az emberekkel is. Nagyon elégedett vagyok ezzel a háttércsapattal, nagyon sokat segítenek nekem.” 

Túl hangosan gyakorol a Hungary’s Got Talent arany gombosa

Feri bácsi még kaszálás közben is a fellépésére gyakorolt. “Megpróbálok megfelelni az elvárásoknak. Nagyon jól érzem magam, egészséges vagyok, a család rendben, az állatok is el vannak látva otthon. Bízom benne, hogy nem vallok kudarcot” – mondta az énekes, aki azt is hozzátette, nagyon sok erőt ad neki, hogy egy komplett tánckar is segíti őt a színpadon. 

Túl hangosan gyakorol a Hungary’s Got Talent arany gombosa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top