Sztárok

“Pudingot főztem életemben először” – Hanga a Konyhafőnök Junior nyertese

A 10 éves kislány, Hegedűs Hanga elképesztő ételeket tett a zsűri elé, örökös kíváncsiságával pedig egészen a főnyereményig jutott.

A Konyhafőnök Junior volt az év legcukibb műsora a kereskedelmi csatornákon, ez vitathatatlan. A gyerekek fáradhatatlanul csak főztek, kóstoltak, kavartak, és felnőtteket megszégyenítő ételeket pattintottak a zsűriasztalra az egyre nehezebben elkészíthető alapanyagokból. A Konyhafőnök Junior tegnapi fináléjának két játékosa Leni és Hanga voltak, akik közül végül a 10 éves Hegedűs Hanga vehette át a főnyereményt.

“Nem is mondott semmit, csak dőltek a szeméből az örömkönnyek, ahogy a mienkből is” – kezdte az NLCafénak Hanga édesanyja, Adrienn, aki azt is elmesélte, hogy kislánya a műsor óta egyre népszerűbb.

“Nagyon élvezi, hogy felismerik az utcán vagy a boltban. A legjobban beszélgetni szeret az emberekkel, mert van, aki meg is szólítja, gratulál neki.”

Hanga egyébként édesanyjától tanult meg főzni, mint azt a mama elmondta, a kislány már 5-6 évesen elkezdett érdeklődni a konyhai dolgok iránt, és mivel a pocakját is szereti, mindig segített neki a kisebb feladatokban.

“Pudingot tanultam meg először főzni. Nagyon szerettem, és mikor rájöttem, hogy ez nem nehéz, egyre több dolog kezdett érdekelni, anyukám pedig megmutatta, hogy mit hogyan kell elkészítenem. Nagyon élveztem, hogy segíthetek” – mondta hatalmas mosollyal Hanga, aki rengeteget tanult, nemcsak a zsűritől, de a többi játékostól is. Édesanyja pedig nemcsak saját kislányára, de a többiek eltökéltségére is nagyon büszke volt.

“A forgatások szünetében nagyon sokszor beszélgettek a többiekkel, legfőképpen receptekről, elkészítési módokról. Nagyon jó és érdekes volt látni, hogy ennyire küzdenek mindannyian, de mégis egymást segítve haladnak a játékban. Jólesett ez nekünk, szülőknek is, hogy ezt látjuk a gyerekeinktől.”

Hanga egyébként egy párizsi utat is nyert, ahova családjával mehet majd, és egy főzőtanfolyamon is részt vehet, de legnagyobb álma, hogy a nyereményéből Ibizára is eljuthasson szüleivel, amire talán nemsokára sor kerülhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top