Sztárok

A természetesen fénylő, gyönyörű körmök titka

Nem a szerencsén múlik, hogy gyönyörűek-e a körmeink! Bárkinek lehet ápolt, ragyogó körme. Néhány jó tanács betartásával és megfelelő eszközökkel könnyen formába hozhatjuk kéz- és lábkörmeinket.

1. Köröm-idő! Nagyon fontos, hogy mindig szánjunk időt a körömápolásra, hiszen így nem csupán körmeink állandó szépségét biztosíthatjuk, de az ápolt körmök segíthetnek leszokni a körömrágásról is.

A természetesen fénylő, gyönyörű körmök titka

2. Reszeljünk! A kívánt körömhossz eléréséhez körömvágó olló helyett reszelőt használjunk, hogy megóvjuk körmeinket a berepedezéstől. Először a körmök oldalait majd a körömvégeket formázzuk, és soha ne végezzünk oda-vissza mozdulatokat a reszelővel!

3. Formáljunk! Fontos a körömforma megválasztása is, hiszen nem minden körömreszelési technika illeszkedik minden egyes természetes körömformához. Kézkörmeink esetében számos forma közül választhatunk, a lábkörmök szempontjából viszont csak egy egyszerű szabályt kell figyelembe vennünk: reszeljük őket szögletes formára, hogy megelőzzük a benövésüket.

4. Fényesítsünk! A körmünk felületét sem szabad elhanyagolnunk: simítsuk el a barázdákat majd fényesítsük körmeinket. A Scholl Velvet Smooth™ Elektromos körömápoló szett segítségével a reszelés, simítás és fényesítés egyetlenegy eszközzel gyorsan és könnyedén lehetséges, ráadásul otthonunk kényelmében.

A természetesen fénylő, gyönyörű körmök titka

5. Olajozzunk! A körömápolás utolsó lépéseként használjuk a Scholl Velvet Smooth™ körömápoló olajat, amely egy exkluzív, hét különböző tápláló olajból álló készítmény, amely néhány percen belül felszívódik, és gyönyörűen fénylővé varázsolja körmeinket.

A természetesen fénylő, gyönyörű körmök titka

6. Lakkozzunk! Ha körmeinket szeretnénk színes lakkokkal feldobni, kezdjük egy átlátszó alapréteggel, hogy elkerüljük a körmök sárgás elszíneződését, és kenjünk fel egy átlátszó fedőréteget is, hogy az eredmény tartós legyen.

A természetesen fénylő, gyönyörű körmök titka

7. Elő a gumikesztyűvel! Ha a körömápolás eredményét szeretnénk hosszan megőrizni, használjuk gumikesztyűt mosogatásnál és kerti munkáknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top