Sztárok

Egy férfi béranyának jelentkezett Klapka Györgynél

Klapka György béranyát fogadna, hogy kihordja a gyerekét – erről beszéltek múlt héten egy tavalyi hírt felemlegetve. Kiderült, hogy még egy férfi is bejelentkezett Klapkánál a feladatra.

Vujity Tvrtko a Mokka reggeli adásában faggatta Klapka Györgyöt arról, hogyan képzelte el egészen pontosan, hogy 88 évesen újra apa szeretne lenni.

“Hát tavaly nősültem, egy fiatalasszonyt vettem feleségül…” – kezdte az üzletember, majd a műsorvezető közbevágott, hogy amúgy Klapka György felesége, Marika 72 éves. “Szóval én az esküvőt képtelen vagyok komolyan venni, ott tréfálkoztunk, hogy kész megházasodtunk, akkor jöhet a gyerek. Kérdezték, hogy hát így hetvenéves nő hogy szül majd gyereket, mondtam, hogy majd béranyával.”

Klapka György 88 évesen újra apa akar lenni

A gyerekvállalásra Klapka György felesége erre csak annyit mondott, hogy a férje egy picit hülye, mert hát hogy nevelné fel azt a gyereket. 

Így akar 88 évesen újra apa lenni Klapka György

“Na ezt a tavalyi béranya dolgot valaki felkapta, és akkor szóba került, hogy mi lesz ezzel. Közben megjelent az újságban, és jelentkeztek béranyát, egy N.Lászó is, aki nem tudom, hol hordana ki egy gyereket. Még nem válaszoltam a jelentkezésére” – magyarázta nevetve Klapka, aki leszögezte, hogy ezzel ő csak viccelt, mivel nem tudna már felnevelni egy gyereket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top