Sztárok

Nagy Bandó András titokban vette el gyermeke anyját

Nagy Bandó András a nyilvánosság előtt tartotta csupán titokban az esküvőt, a menyegzőn körülbelül száz vendég örülhetett velük.

Nagy Bandó András és párja, Juli már több mint egy éve a nyilvánosság és a családjuk előtt is felvállalták több éves kapcsolatukat. Most pedig Nagy Bandó András el is vette szerelmét, aki egyben titokban született kislányának édesanyja – írja a Best magazin.

“Közel száz vendég volt az esküvőn, de mindenkit megkértünk, hogy se előtte, se utána ne beszéljenek róla. Betartották. A családtagok és a rokonok mellett a barátainkat is meghívtuk, például azokat a szívorvosaimat, akiknek az életemet köszönhetem, de ott volt a házi- és a fogorvosom is. Mondhatom: orvosi felügyelet mellett mondtam ki a boldogító igent” – mondta a Best magazinnak Nagy Bandó András, akit többször műtöttek a szívével.

Nagy Bandó András titokban vette gyermeke anyját

A szertartásból egyébként Nagy Bandó András és párja kislánya, Gvendolin is kivette a részét, virágot szórt, és a gyűrűpárnáról is ő gondoskodott.

“A ceremónia legszebb pillanata az volt, amikor a kislányunk az első hitvesi csóknál hozzánk futott, hogy megöleljen bennünket.”

Nagy Bandó András titokban vette gyermeke anyját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top