Sztárok

Miley Cyrus csupasz testén kínál gyümölcsöt

Meg a szeme helyén is van egy cukormázzal leöntött gyümölcs, valami muffint idéző szemtakarón.

Miley Cyrust már fel sem ismerik, ha felöltözik, éppen ezért majdnem mindennap tesz érte, hogy mégis, és hogy megborzolja a számára prűd világ kedélyét. Az énekesnő ugyanis akárhol jár, mindent megmutat, vagy épp virágnak öltözve vág grimaszokat, esetleg összebalhézik Nicki Minajzsal, aki konkrétan “leribizlizte” Miley Cyrust, hogy szépen fogalmazzak.

Bár nyilván erre számítani lehet, miután Miley Cyrus élő adásban húzza fel a felsőjét, de azért mégis illene viselkedni! Úgy tűnik azonban, hogy ez a gondolat még az énekesnőben sem érett meg, bár most egy extra szexi és férfiak számára ínycsiklandozó fotót posztolt, mégsem lepődtünk meg, hogy nincs rajta más, mint három finom gyümölcsdarab.

Ráadásul ma tényleg egészen visszafogott, mert nem egy dildót, hanem egy egyszerű kukoricát szorongat a kezében. Nyilván itt a körme a lényeg, de én már nem igazán tudok elvonatkoztatni a korábbi tárgyaktól amiket a Miley Cyrus kezében láttam….

Wishful thinking ????????????????????????????????

Miley Cyrus (@mileycyrus) által közzétett fénykép,

Vagy a szájában…

Devil without a cause I'm going plastik!!!!! #mileygoesplastik @plastikmagazine ???? @vijatm

Miley Cyrus (@mileycyrus) által közzétett fénykép,

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top