Sztárok

Tolvai Reni egy órát bír csak ki szerelme nélkül

Tolvai Reni ritkán beszél szerelméről, most azonban elárult néhány titkot közös életükről és kapcsolatukról.

A Dal 2016 elődöntősei közé is bejutott Tolvai Reni imádja a decembert, mert ilyenkor az egyik fellépése a másikat követi, szinte pezseg az élet körülötte. A szexi énekesnőnek szerencséje van, mert párja, Kállay-Saunders András is hasonló cipőben jár, így nem kap szemrehányást a sok “hiányzásért”.

“A mi kapcsolatunkban az a jó, hogy egyikünk sem igényli azt, hogy a nap 24 órájában egymás nyakában lógjunk. Ettől még óránként beszélünk, üzeneteket váltunk és ott vagyunk a másik gondolataiban. Nemcsak szeretjük, hanem tiszteletben is tartjuk egymást, és így a kapcsolatunk remekül működik, ráadásul folyamatosan fejlődik is, amit szintén fontosnak tartok.”

A december az ünnepekről és az ajándékozásról is szól. A mindig dögös Tolvai Reni nem tartja magát túlontúl romantikusnak, és ebben is hasonlítanak Andrással.

“Én az a nő vagyok, aki nem vár el a párjától virágcsokrokat vagy ajándékokat. Nagyon örülök, ha Andris meglep valamivel, például az egyik szülinapomon egy dalt írt nekem. Nem lett belőle felvétel, de nem is fontos, hiszen nekem írta, nekem adta elő. Egy másik szülinapomon viszont előfordult, hogy az esti parti előtt Andris nem köszöntött fel. Picit furcsállottam a dolgot, de aztán nem foglalkoztam vele. Jól tettem, mert a buliról hazatérve ott vártak rám az ajándékai, direkt így tervezte el, s ha én háborogni kezdek, elrontok mindent. Karácsonykor is a személyes ajándékoknak örülök a legjobban, amiről tudom, hogy nemcsak egy hirtelen ötlet volt, hanem nekem szánták. Ugyanezt teszem én is, mert jobban szeretek adni, mint kapni, imádom látni a másik arcát, ahogy örül, és sikerült olyasmit vennem, ami igazán meglepte.”

Tolvai Reni egy órát bír csak ki szerelme nélkül

Ilyen tempó mellett Reninek nem sok ideje marad a meglepetésekre, de azért valahogy mindig sikerül beszereznie a megfelelő ajándékokat. Nemrégiben jelent a Fire című új dala, amely a fitnesz-világbajnokság hivatalos “himnusza” is egyben, ráadásul a Dal 2016 színpadára is ezt viszi majd Rolvai Reni, december 21-én a Papp László Sportarénában pedig egy különleges show sztárvendége lesz az énekesnő.

“A Vasovski Symphonic nagy kihívás számomra, mert egy ilyen híres szimfonikus zenekarral, mint a Magyar Virtuózok, még nem léptem fel. Ez a produkció most debütál Magyarországon, és a fellépők is nagy izgalommal várják, hogy milyen lesz a Vasovski Norbert DJ által kevert elektronikus, illetve a klasszikus zene párosítása. A rajongóim új dalt is hallhatnak majd tőlem, ami kifejezetten erre a koncertre készült. Jó kis estének ígérkezik, megéri belevágni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top