Tetkónyaklánc és paróka: ezeket adnánk a magyar sztároknak karácsonyra

nlc | 2015. December 23.
Ha már itt a karácsony, arról fantáziáltunk, hogy milyen személyre szóló ajándékot tennénk a fa alá a magyar sztároknak.

Sarka Kata

Mivel 2015-ben Sarka Kata nagyon alaposan dokumentálta számunkra, hogyan sanyargatta magát, diétázott és edzett, hogy fitneszversenyen induljon, igazán a lelkünkre vettük az étkezési szokásait. Éppen ezért, mikor rá és a karácsonyra gondolunk egyértelmű, hogy Sarka Katának ajándékba egy IGAZI vacsorát adnák, jó zsíros ételekkel, sűrű levesekkel, melléjük fehér kenyérrel és persze valami nagy, habos, marcipános desszerttel.

Schobert Norbi és Rubint Réka

Azon, hogy a magyar sztárvilág legsportosabb párjának, mit adnánk karácsonyra, szinte alig kellett gondolkoznunk. Egyértelmű, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka ott alvós Sziget-jegyet kapna. Sőt, azt is elintéznénk nekik, hogy a mínusz egyedik napon, soron kívül fogadják őket az esküvő sátorban, hogy Magyarország és Las Vegas után a Fesztiválköztársaságban is összeházasodhassanak.

Berki Krisztián

A magyar sztárok közül talán Berki Krisztián a legnehezebb eset minden szempontból, ajándékvársárlás szempontjából. Hiszen mit vegyünk egy olyan embernek, akinek mindene megvan, vagy legalábbis ezt álltja magáról? Egyértelmű, hogy az ő esetében nem lehet tárgyakban gondolkozni, hanem valami mély, örökre szóló élménnyel lehet csak megajándékozni. Így Berki karácsonyra tőlünk egy önismereti kurzust kapna, ami közelebb hozná a benne élő egykori futballkapust, a TV2 “a berki”-jével.  Szívünk szerint Csernus Imrével ültetnénk le Berkit, azzal a feltétellel, hogy a titánok összecsapását mi is megnézhessük.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi karácsonyi ajándékán sem kellett sokat gondolkoznunk. A színésznő-műsorvezető-verseny lovas már másfél éve elsősorban a hajával hívja fel magára a figyelmet. Ennyi idő alatt annyiszor változtatta meg a frizuráját, hogy az NLCafén külön cikket is szenteltünk ennek az evolúciónak, hogy követni tudjuk. Ám miközben tövig rágjuk a körmünket, és várjuk, hogy Szabó Zsófi új hajat villantson, nem tudunk nem aggódni egyik kedvenc magyar sztárunk tincseiért. Nem károsítja-e őket a sok festés, vágás, műhajazás? Éppen ezért Szabó Zsófinak lezsíroznánk, hogy egy évig szabadon garázdálkodhasson egy parókaszalonban és végre tényleg mindent kipróbálhasson haj műfajban.

Kasza Tibi

A Facebookon kiemelkedően aktív magyar sztárunkról tudjuk, évek óta a karácsonyt a Távol-Keleten tölti, és nagy szerelme Thaiföld. Arra még képzeletben sem lenne elég pénzünk, hogy egy saját szigetet vegyünk neki, vagy akárcsak egy romantikus faházat a tengerparton. Ám mégis szeretnénk  megajándékozni valamivel, aminek örülne. Így esett a választásunk egy a “Lemenő nap fényében ragyog a homokos tengerpart Thaiföldön” fantázianevű tapétára, amit Tibi az otthona egyik teljes falára felragaszthatna. Ezzel nemcsak azonnal a kedvenc helyén érezhetné magát, hanem egyesen visszarepülhetne a ’80-as évekbe, amikor ezek a “freskók” nagyon menők voltak.

Vajna Tímea

Tudjuk jól, főleg, mióta Vajna Tímea boltot is nyitott, hogy “a gyémánt a nő legjobb barátja”, ebből kiindulva pedig egyértelmű, hogy ékszerrel kedveskednénk neki. De mi a vicces legjobb barátnő címért hajtunk, ezért egy bizsu ékszerkollekciót ajándékoznánk neki, amit a világ minden színében pompázó tetkónyaklánc-válogatással koronáznánk meg.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edinát nem tudjuk elképzelni korona nélkül. Mivel már túl vagyunk a Miss Worldon és Magyarország Szépe választáson is, így Edina már továbbadta a címeit, ezért mi egy speciális koronát ajándékoznánk neki. A gyönyörű modellt Magyarország szelfikirálynőjévé választanánk, és a karácsonyfa alá egy szelfibotokból készült fejdíszt csomagolnánk be neki.

Exit mobile version