Sztárok

Ezt kapta ajándékba férjétől Sarka Kata

Befolyásos üzletasszony lett a Frizbi műsorvezetőjének a neje. Ezentúl ő irányítja a szép lányokat, mivel Hajdú Péter többséget szerzett a szépségversenyeket rendező cégben.

A világ legnívósabb szépségversenyeit kapta ajándékba férjétől Sarka Kata, aki nemrégen a Hal a tortánban először mutatta meg otthonukat a kamerának. A Frizbi Entertainment Kft. ugyanis megvásárolta a többségi tulajdonrészét a Magyarország Szépe Kft.-nek, amely többek között a világ legrangosabb szépségversenyének, a Miss Worldnek a magyarországi licenctulajdonosa; a cég ügyvezetője pedig a tévés felesége lett – írja a Bors. „Kata már eddig is kapott kisebb feladatokat a lebonyolításában, de mostantól ő viszi majd a céget, ami jóval nagyobb falat, de biztosan megbirkózik vele” – mondta Hajdú Péter. A már eddig is sikeres üzletasszony már a terveit is elárulta: még magasabbra emelné a legnagyobb versenysorozatok színvonalát, ehhez a jövőben két hetet Kaliforniában tölt majd, hogy tanulmányozza az amerikai szépségverseny rendezésének titkait. Mint mondja, bízik abban, hogy olyan erős branddé válik Magyarországon is ez a műsor és műfaj, mint Amerikában.

Ezt kapta ajándékba férjétől Sarka Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top