nlc.hu
Sztárok
Így ünnepelnek Orbán Ágiék karácsonykor

Így ünnepelnek Orbán Ágiék karácsonykor

Nem mindennapi ajándékokkal készül a Konyhafőnök győztese, Orbán Ági karácsony alkalmából. Míg a család nagy részét káprázatos gasztroajándékokkal lepi meg, szüleinek – testvéreivel közösen – pihenést ad ajándékba.

Szinte egy hónapja a karácsonyi előkészületek miatt nyüzsög a család Orbán Ágiéknál, a Konyhafőnök harmadik szériájának győztesénél. “Már december elején elkezdtük a gyerekekkel feldíszíteni a házat ünnepi ruhába. A lányok nagyon élvezik, és szívesen tesznek hozzá az alapkészlethez saját készítésű díszeket. Ilyenkor bújják az internetet, és klassz ötleteket csennek el innen-onnan. Adventi koszorúnkat is a lányok szokták megalkotni. Ami még elmaradhatatlan, az a mézeskalács-készítés. A barátoknak is ilyenkor készítünk gyertyatartót, adventi koszorút vagy csak egy adag finom kalácsot” – árulta el a négygyermekes családanya, Orbán Ági, aki több tepsi süteménnyel készül az ünnepekre.

Így ünnepelnek Orbán Ágiék

“A karácsonyi vacsorát közösen szoktuk készíteni, a süteményeket viszont már az előző napokban sütjük. Sok kell, mert ajándékba is viszünk belőlük ide-oda. Jellemzően gasztroajándékokat adunk a barátoknak és a családnak, illetve most már hagyománnyá vált, hogy készítek családi fotókból egy falinaptárt a következő évre. A kisebbeknek szoktunk vásárolni játékot, illetve a szüleimet küldjük el pihenni, testvéreimmel megosztva ennek a költségét” – mondta a győztes, aki december 28-án az Ökomenikus Szeretetszolgálat Szeretet.Éhség című műsorában is részt vesz.

“Várom az adást és örülök, hogy én is részese lehetek ennek a gyűjtésnek. Persze az lenne a jó, ha nem csak karácsonykor lennénk nyitottak az adakozásra, az embertársainkkal való nagyobb toleranciára, nem csak ilyenkor adnánk hálát Istennek azért, amink van. Jó lenne, ha megpróbálnánk ezt megőrizni egész évben” – mondta Orbán Ági, akiért egy ország izgult korábban.

Így ünnepelnek Orbán Ágiék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top