Sztárok

Szexis combfixben társasozik Sarka Kata a barátnőivel

Az már nem újdonság, ha azt mondjuk, hogy Sarka Kata igazán szexis. Most éppen a barátnőivel társasjátékozott, mindössze egy pulóverben és combfixben.

Szépen megkomponált képet posztolt Sarka Kata, amelyen három nő társaságában éppen szókirakót, scrabble-t játszanak. Mindez egy profi fotósorozat egy darabja.

“A legjobb barát néha kegyetlenül őszinte, néha rávilágít a hibáinkra, sőt, néha ő meri egyedül kimondani, amit hallanod kell. De az is biztos, hogy a legjobb barát az, aki elsőként áll majd ott, hogy felkaparjon a földről, miután hibát hibára halmoztál, és nem fog szólni egy rossz szót sem. Akkor már csak támogat” – idézte Leiner Laurát Sarka Kata.

Itt van még egy kép abból a sorozatból, amit a lányok karácsonyi meglepetésfotózásán csinált Borzi Vivi-ViennFashion -…

Szerző: Sarka Kata2015. december 23.

“Az egyik kedvenc képem a sorozatból! Nektek hogy tetszik?” kérdezte Kata, és már az első tíz percben száz lájkot begyűjtött.

“A barátnőimmel élményajándékot szoktunk egymásnak ajándékozni, és mivel még sosem voltak ilyen profi fotózáson, úgy gondoltam idén ezzel lepem meg őket. Születtek közös fotók és egyéniek is. Tegnap tartottuk a közös baráti karácsonyunkat, ma pedig úgy gondoltam, hogy megosztom ezt a fotót, mert nagyon szeretem ezt a képet”  mondta az NLCafénak Sarka Kata, aki azt is elárulta, hogy az egyéni fotókon sokkal szexibb, még ennél is, de azokat nem osztja meg a nagyvilággal. Reméljük csak egyelőre nem…

Korábban már egy hasonlóan dögös kép ugyanilyen népszerű volt:

#photoshooting #happiness #loveit fotó: @vivienborzi

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Sarka Kata nemrég még a sípályákról posztolt a férjével, de nemcsak képeket töltött fel. A minivideója kifejezetten jól sikerült.

Tökéletes nap, az egyik kedvenc zenémmel aláfestve! ❤️

Szerző: Sarka Kata, 2015. december 20.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top