Sztárok

Szabó Zsófi visszatér

Szabó Zsófi új műsort kaphat az RTL Klubon.

Műsorok szűnnek meg, és műsorvezetők távoznak az RTL Klubtól, Szabó Zsófi azonban visszatér. A színésznő 2014 őszén igazolt át a TV2-től az RTL-hez, feltűnt az X-Faktorban mint műsorvezető, ám azóta nagy a csend körülötte. Hiába kap havi egymillió forintos fizetést, nem látni a képernyőn. A csatorna most egy év után újra nagyobb volumenű munkát ad neki.

Szabó Zsófi visszatér

“Számos új műsorral készülünk jövőre is, az már biztos, hogy Szabó Zsófi hamarosan folyamatosan képernyőn lesz” – erősítette meg a híreket Pécsi Norbert Sándor, az RTL Klub sajtókapcsolati vezetője.

A Bors úgy tudja, hogy Szabó Zsófi Feltehetőleg egy sztármagazinban tér majd vissza a képernyőre. “2014-ben váltottam. Most megmutatom, miért. Bármilyen olyan műsor érdekelne, amelynek én lehetnék a házigazdája, és persze az sem utolsó szempont, hogy sikeres műsor legyen. Most elérkezett az én időm!” – mondta el a lapnak Szabó Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top