Sztárok

Kokainfüggőből plasztiklány, ilyen Olivia Newton-John 29 éves lánya – fotók

Megnézve ennek a fiatal lánynak a fotóját, biztosan nem mondanád meg, hogy ő Olivia Newton-John színésznő lánya.

Chloe Lattanzi 29 éves amerikai színész-énekesnő. Édesanyja a Grease-ből ismert Olivia Newton-John, édesapja Matt Lattanzi színész. Chloe, bár kiadott már CD-t, és szerepelt több színdarabban, többnyire akkor kerül a címlapokra, ha édesanyjával játszik közös filmben. Pedig nem igazán fedezhető fel a közös képeken, hogy rokonok. A 29 éves lány ugyanis nagy rajongója a plasztikai sebészetnek.

Szilikonos műnő Olivia Newton John lánya - fotók

Chloe alig volt 21 éves, amikor anorexiája miatt kórházba került. Felépülése után lett rendszeres látogatója a plasztikai sebészek klinikáinak. Több klipjével is botrányt okozott, de akkor is róla írtak a lapok, amikor 2011-ben kiderült, hogy vőlegénye, James Driskill igazából házas férfi, így az eljegyzést Lattanzival felbontották.

Szilikonos műnő Olivia Newton John lánya - fotók

2012. decemberében Olivia Newton-John lánya teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Csak 2013. őszén került elő, akkor egy interjúban elmondta, hogy az elmúlt egy évet egy rehabon töltötte, ahová alkohol-, kokain- és gyógyszerfüggősége miatt került.

Szilikonos műnő Olivia Newton John lánya - fotók
2015. augusztusában az édesanyjával közös klipet is forgatott. Mutatnánk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top