Sztárok

33 idei Elizabeth Banks-ruha, ami lenyűgöz

Elizabeth Banks alakítja az Éhezők viadala extravagáns Effie-jét, de nem kevésbé látványos a ruhatára akkor sem, ha éppen nem forgat.

Mondjuk a legfontosabb különbség talán az, hogy ezekben a ruhákban lehet mozogni, nem úgy, mint az Éhezők viadala kosztümjeiben.

32 Elizabeth Banks ruha idénről, ami lenyűgöz
31 Elizabeth Banks ruha, ami lenyűgöz

“Imádtam, hogy én játszhatom Effie-t, aki ugye Katniss és Peeta PR-ügynöke volt az Éhezők viadala turnén. Látványosak voltak a ruháim, mondjuk ülni csak segítséggel tudtam, és némelyikben levegőt is alig kaptam. Ezen a képen például a háttérben mindenki bulizik a forgatási szünetben, én meg örültem, hogy alám toltak egy dobozt, amin ülhetek, mert ennél közelebb nem jutottam volna a többiekhez” – mondja Elizabeth Banks, aki az Éhezők viadala-premiereken tündökölt.

31 Elizabeth Banks ruha, ami lenyűgöz

A 41 éves színésznő sokat szerepelt idén, és minden alkalommal látványos ruhában vonult be. Rengeteg virágos és mintás holmija van Elizabeth Banksnek, mindegyik a maga nemében egy igazi unikum. Azt nem nehéz megállapítani: a sztár igazán bevállalós.

A sokszor áttetsző estélyi ruhákból és a kivágott dresszekből 32-t mutatunk meg, a képekért kattints a galériára:

“Szerintem a legfontosabb az egyensúly. Ha egy ruha elöl kivágott, akkor hátul legyen zárt, és fordítva. Ha felsliccelt, akkor pedig ne mutasson sokat máshol” – osztotta meg Elisabeth Banks az InStyle magazinnal az öltözködési alapszabályát.

32 Elizabeth Banks ruha idénről, ami lenyűgöz

Legjobb Effie-pillanatokból egy válogatást láthatsz a videóra kattintva:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top