Sztárok

Keira Knightley és társai: A kis mell dögös

Bármennyire szeretett volna nagyobb melleket, Keira Knightley nem volt hajlandó kés alá feküdni. És milyen jól tette! Amióta megszületett a kislánya, a színésznő sokkal jobban szereti a testét.

Az egyik legkeresettebb színésznő Keira Knightley, aki májusban szülte meg az első gyerekét. Ahogyan mondta, sok nővel ellentétben most büszkébb a testére, mint bármikor korábban.

“Azt kell mondanom, hogy nőként vannak olyan testrészek, amiket gyűlölsz. Vannak azok a napok, amikor tükörbe nézel és azt gondolod, bárcsak másmilyen lenne a lábad, karod vagy bármid” – mesélte Keira Knightley az ELLE amerikai számában.

Keira Knightley és társai: A kis mell dögös

“Aztán a terhesség, a szülés és a szoptatás után elgondolkoztam. Hűha, a testem egyszerűen elképesztő, most már nem fordulhat elő, hogy ne szeressem, mert amit tettem, az k…ttul különleges.”

A színésznő a mellmérete miatt korábban szégyenkezett, különösen miután bekerült Hollywoodba. Ennek ellenére nem volt hajlandó mellnagyobbító műtétre, sőt kicsit frusztrálta, amikor a filmek kedvéért nagyobb melleket varázsoltak neki. A Karib-tenger kalózai forgatásán például 45 percet sminkelték, hogy dekoltázst varázsoljanak neki az árnyalással. “Ennyit nem érne nekem minden nap, szerintem dögös vagyok ki mellel is.”

Keira Knightley és társai: A kis mell dögös

“Sosem zavart, ha meg kellett mutatnom a melleimet, mert kicsik és kevés érdeklődést váltanak ki. Megértem, amikor a posztereken, címlapokon belebabrálnak. Csak az dühít fel, amikor nem szépet csinálnak” – mondta a színésznő, akitől az Arthur király-film plakátja után sokan kérdezték, mit gondol a photoshopolt képeiről. 

Keira Knightley és társai: A kis mell dögös

Nem Keira Knightley az egyetlen, aki nem hajlandó plasztikai műtétre. Hogy miért jó kis mellű nőnek lenni, Kate Hudson már számtalanszor megmutatta, és akadnak még színésznők, akik büszkék az adottságaikra.

Kattints a galériánkra, és nézz meg további 10 színésznőt, akik büszkék a kis mellükre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top