Sztárok

5 inspiráló vagy éppen pikírt idézet Melissa McCarthytól

Melissa McCarthy mindig jókedvű, a véleményét pedig sosem rejti véka alá. 5 fontos mondatát szedtük össze.

Melissa McCarthy nem beszél mellé. Szórakoztató, vicces asszony, aki a család mellett roppant sokat dolgozik. Miközben ő Hollywood legidegesítőbb nője, dől belőle az életigenlés állítása szerint kamaszkora óta nem volt rosszkedvű. Férje, Ben Falcone szintén színész, két gyerekük van: Viviane lányuk 8, Georgette 5 éves.

Barátai szerint a színésznő tudja, mi az igazi boldogság titka. Tőle szedtünk most össze hat idézetet.

1. Ne erőltesd, ami nem megy, nem abból lesz a siker

“Állandóan barkácsolnék valamit. De amint elkezdek komolyabban fával dolgozni, például polcrendszert építeni, azonnal rájövök, hogy varrni sokkal jobban tudok, úgyhogy visszaülök a varrógép mellé. Felesleges azzal foglalkozzak, amiről elmondtam: évek óta nem jön össze.”

McCarthy plus size kollekciója egyébként már elérhető online, az alapdarabokat pedig ő maga varrja. Eredetileg ruhatervezőnek tanult, saját márkája a Seven7.

a kép nagyobb mint 150px!

2. Nem kell lemondani arról, amit élvezel

“Ahogy öregszem, úgy térek egyre inkább vissza a gyökereimhez. Növényeket ültetek, és roppant jólesik látni, ahogy nőnek a növények. De tényleg, mindenkinek kellene egy veteményeskert.””

McCarthy egy farmon nevelkedett, szülei gazdálkodtak.

a kép nagyobb mint 150px!

3. Senki miatt ne változz, csak magadért

“Sosem éreztem úgy, hogy valaki miatt meg kéne változnom. Mindig azt mondtam annak, aki meg akart változtatni, hogy ha valaki mást akarsz, akkor menj, és keresd meg. Hellóka.”

a kép nagyobb mint 150px!

4. Minden kornak megvan a maga problémája

“Csak fiatalon hisszük azt, hogy 3 kilót felszedni egyet jelent a világvégével.”

Világéletében súlyproblémákkal küzdött, de nem izgatta. Ráadásuk, ha kell, Melissa McCarthy akár a testsúlya felét is leadja.

a kép nagyobb mint 150px!

5. A jókedv jókedvet szül

“Kamaszként egy ideig gótnak öltöztem, és próbáltam depressziós lenni. De nem jött össze, mert még így is sikerült megnevettetnem az embereket. Teljesen felesleges rosszkedvűnek lenni.”

a kép nagyobb mint 150px!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top