Sztárok

Hosszú Katinka új időszámításba kezdett

Egy világbajnok attól világbajnok, hogy még a naptárat is figyelmen kívül hagyja, és teljesen új irányt mutat az ellenfeleknek, ahogy Hosszú Katinka!

Mert a nemrégiben az úszók mellett kőkeményen kiálló Hosszú Katinka nem engedi, hogy kicsússzon a kezéből az irányítás. A nyáron egy országnak iszonyatosan boldog pillanatokat okozó Hosszú Katinka ugyanis máris az edzőteremben múlatja az időt, mint azt a közösségi oldalán írta, nincs kecmec, muszáj haladni, így ő máris előnyt szerez mindenkivel szemben.

“Boldog Új Évet! Én ma kezdem az újesztendőt, szeretek előnyt szerezni!”

Boldog Új Évet! Én ma kezdem az új esztendőt, szeretek előnyt szerezni! #IronLady Iron Nation Happy New Year! I start my new year today, I like to get ahead! #IronLady #IronNation

Szerző: Katinka Hosszu2015. december 27.

Ha pedig ez nem vallana elég nagy versenyszellemre, akkor attól esik le az ember álla, hogy Hosszú Katinka a külföldön élő testvérével is az edzőteremben találkozott. Ritkán látják egymást, így összekötötték a kellemest a hasznossal.

“A bátyám Németországban él, így kevés időnk jut egymásra, szóval jött velem edzeni, hogy minél több időt együtt legyünk” – írta közösségi oldalán Katinka. 

A bátyám Németországban él, így kevés időnk jut egymásra, szóval jött velem edzeni, hogy minél több időt együtt legyünk…

Szerző: Katinka Hosszu2015. december 26.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top