Sztárok

Ilyen szép Cate Blanchett adoptált kislánya

Nem nagyon láttuk még Cate Blanchett kislányát, akit a színésznő márciusban adoptált. Most viszont megnézhettük, milyen csodaszép.

14 órás repülőút után fáradtan, de mosolyogva érkezett meg a Los Angeles-i reptérre Cate Blanchett. A színésznő a kislányával kettesben utazott, és a 10 hónapos baba nagyon jól viselte a fáradalmakat, állítólag a repülőn is végig nyugodtan aludt vagy játszott az anyja ölében.

A kis Edith-ről korábban már megjelentek lesifotók, de igazán jól még soha nem nézhettük meg, most viszont mindenki láthatja, milyen csodaszép kisbaba. Hiába is próbálta eltakarni a gyereket a fotósok elől a reptéri kísérő, vagy éppen maga a színésznő.

Ilyen szép Cate Blanchett adoptált kislánya

Volt egy pillanat, amikor Edith éppen a kamerába nézett:

Ilyen szép Cate Blanchett adoptált kislánya

Cate Blanchett márciusban fogadta örökbe a kislányát, a férjével így már négy gyereket nevelnek. Az, hogy három fiú után éppen egy lánnyal bővült a csald, puszta véletlen.

Ilyen szép Cate Blanchett adoptált kislánya

“A férjemmel az első fiunk születése után beszéltük, hogy szeretnénk örökbe fogadni. Ez adoptálás egy nagy adag szerencse. Nem családtervezésről szól, hanem a befogadásról. Nagyon sok gyerek van szüksége családra, és tudtuk, hogy az egyikük hozzánk tartozik. Hogy éppen egy kislányt kaptunk, az pedig igazi áldás” – mesélte a színésznő tavaly a Hello magazinnak.

Ilyen szép Cate Blanchett adoptált kislánya

A három fiú gyorsan megszerette az új testvért, és Blanchett szerint már most látszik: Edith udvarlóinak nehéz dolga lesz, mert három báty mellett a kislány gyakorlatilag megközelíthetetlen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top