Sztárok

Demjén Ferenc kiállt Ákos mellett

Demjén Ferenc úgy véli, hogy a véleménye miatt senkit sem szabadna meghurcolni, Ákost sem.

Demjén Ferenc a a Blikk keddi számában beszélt Ákosról. “Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott. Ezt az egészet felfújták, mert va­lakiknek nem tetszett” – válaszolt a lap egy olvasójának kérdésére.

A Bors megkereste a véleményével kapcsolatban. “Az egyik oldal belekapaszkodik az utolsó indába is a szabad vélemény oltárán. Nincs abban semmi rossz, ha a nők őrzik a családi tűzhely melegét. Ákos nem mondott semmi rosszat” – mondta el a 69 éves zenész, aki boldog házasságban él amerikai feleségével, Rebeccával, és mivel közös gyermekük nem született, így az ő életükben ez a kérdés nem okozott feszültséget, ahogy Ákos vagy Rózsi véleménye sem. Demjén Ferenc arra is kitért, nem fél attól, hogy Ákos sorsára jut. “Én egy produkciós irodával dolgozom, így nincs mitől félnem. Én soha senkitől nem féltem, és ezután sem fogok. Rég megette a fene, ha nem mondhatnánk el szabadon a véleményünket” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top