Sztárok

Miben hasonlít Harry herceg és Bridget Jones?

Harry herceg szeretne megállapodni. Családot akar, kutyát, nyugalmat. De képtelen megtalálni a megfelelő nőt.

A Renée Zellweger alakította Bridget Jonesnál aligha volt szerencsétlenebb és szórakoztatóbb szingli a filmvásznon. Bridget hajszolta a szerelmet, ami nehezen talált rá, és a maga módján ezt elmondhatjuk Harry hercegről is. Most éppen Kamilla hercegné a “kerítője”, aki a Daily Mail szerint nagyon szeretné, ha segíthetne neki megtalálni az igazat. 

Harry pont olyan családra vágyik, amilyen a bátyjának, Vilmos hercegnek jutott: ő sem akar többet, mint egy szerető feleséget és két gyermeket, esetleg egy kutyát. A Kensington-palotában egyébként egymás mellett laknak, most éppen Harry költözött be abba a lakásba, ahol Vilmos és Katalin még az első gyermekük születése előtt éltek.

A szerencsétlenségek viszont nem kerülik el a herceget, tényleg hasonlít az élete Bridget Joneséra. Harry herceget példul kétszer dobta le a ló nemrégiben, de ha ez nem lenne elég, itt van még ez is: exe, Cressida Bonas bepasizott. Na meg talán amellett sem mehetünk el, hogy egyesek szerint képtelenség őt komolyan venni, amíg ilyen karácsonyi üzeneteket oszt meg az interneten. Olyan, mint egy kisgyerek, és nem olyan, mint egy férfi, aki megjárta a hadsereget – írták a kép láttán a 31 éves Harry hercegről

De ha a karácsonyi viccet, és a vele kapcsolatos enyhén gúnyos kritikákat félretesszük, akkor itt van az amerikai OK! magazin, mely címlapon hozta, hogy Harry és sógornője, Pippa titkos viszont folytatnak. A cikket a királyi udvar meg sem cáfolta, bár elképzelhető, hogy jobbnak látták, ha egy szóval sem kommentálják.

Miben hasonlít Harry herceg és Bridget Jones?

A zűrök ellenére azt viszont tudjuk, hogy Harry családot szeretne, és hogy ezt nem rejti véka alá – még a Sky News riporterének is vallott érzelmeiről. Az is kiderült, hogy nagymamája, a 63 éve trónon ülő II. Erzsébet királyné úgy véli, Harry fantasztikus karitatív munkát végez, de a magánéletét szerinte nem tudja a helyén kezelni, egyszerűen túl zűrösen éli. A herceg mostohaanyja, Kamilla viszont úgy döntött, hogy kezébe veszi az ügyet, és körülnéz, hátha talál megfelelő nőt a hercegnek. “Kamilla tudja, hogy Károly mennyire szeretné, ha Vilmoshoz hasonlóan Harry is megállapodna. És szeretne segíteni neki” – fecsegte ki a hercegné barátnője.

Azt mondják, hogy Harrynek előbb egyenesbe kellene jönnie, és csak utána nő után nézni, de ha a brit sajtó által felállított Bridget Jones-hasonlatot nézzük, akkor nem feltétlenül kell összeszedje magát. Jonest is a szerelem hozta egyenesbe, és miért ne történhetne ugyanez Harry herceggel is? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top