Sztárok

Novodomszky Éva váltja Jakupcsek Gabriellát

Úgy tűnik, hogy Jakupcsek Gabriella helyett már Novodomszky Évával találkozhatnak legközelebb a Ridikül című műsor nézői.

A Blikk információi szerint a Család-barát műsorvezetőnőjének, Novodomszky Évának nem volt más választása, MTVA alkalmazottjaként abban a műsorban kell dolgoznia, amelyre a munkaadója kijelöli. A lap úgy tudja, Novodomszky Évának voltak fenntartásai az eljárással kapcsolatban, ennek ellenére aláírta az új szerződést.

Novodomszky Éva váltja Jakupcsek Gabriellát

Mint ismert, Jakupcsek Gabriellának távoznia kellett a köztévétől, és ahogy mesélte, igencsak méltatlan módon tudta meg, hogy ő is a 120 elbocsátott munkatárs között van. Eddig azonban úgy tudtuk, hogy a műsorvezető továbbra is a Ridikül című műsor háziasszonya lehet, csupán más céggel kell szerződést kössön, nem közvetlenül az MTVA munkatársa lesz. A minap azonban még maga Jakupcsek Gabriella sem tudott biztosat mondani jövőjéről, ezzel a fordulattal azonban már egyértelműnek tűnik a helyzet.

A forgatások egyébként hamarosan újra elkezdődnek, hiszen hétfőtől már elkezdték levetíteni a korábban felvett adásokat.

Novodomszky Éva váltja Jakupcsek Gabriellát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top