Sztárok

Elítélte a bíróság a Zsebtévé egykori sztárját, Gyabronka Józsefet

A Móka Mikiként elhíresült színész, Gyabronka József ittasan ült a volán mögé.

Gyabronka Józsefet december 18-án igazoltatták a rendőrök, és kiderült, hogy ittasan vezetett.

Gyabronka József már a helyszínen elismerte felelősségét. Vegyék figyelembe, hogy 39 éve vezet balesetmentesen, emellett 4 éves gyermekéről és ágyhoz kötött beteg édesanyjáról gondoskodik, éjfél előtt pedig alig volt forgalom, így csak csekély mértékben veszélyeztette a közlekedőket” – fogalmazott védőbeszédében Mille Attila, a színész ügyvédje.

Az ügyész súlyosbító körülményként emelte ki a hasonló közúti bűncselekmények elszaporodását, de elismerte, hogy munkájával a Jászai Mari-díjas színész a társadalom számára egész életében hasznos volt.Családi helyzete és büntetlen előélete, valamint kora enyhítő körülménynek számított a bíróságon. 204 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.

Gyabronka József az utolsó szó jogán elmondta: elismeri bűnösségét, és megbánta, hogy ittasan vezetett. Mint kiderült, egy rendezvényről tartott hazafelé, ahol 4-5 pohárnyi bort ivott, és nem érezte magát részegnek, ezért ült saját autójába, ahelyett, hogy taxit hívott volna – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top