Sztárok

100. születésnapját ünnepli Várkonyi Andrea nagypapája

Várkonyi Andrea nagypapája idén ünnepli 100. születésnapját, akit 3 gyermeke mellett, 10 unokája és 14 dédunokája köszönt fel.

A 41 éves híradós, Várkonyi Andrea nagypapája idén tölti be 100. életévét, akit három gyermeke mellett 10 unokája és 14 dédunokája is felköszönt majd születésnapján. 

100. születésnapját ünnepli Várkonyi Andrea nagypapája

“Hihetetlen: Nagypapi idén lesz száz éves! Ennél még nagyobb szerencse, hogy nemcsak fizikailag, de szellemileg is kitűnő állapotban van. Biztos vagyok benne, ebben nagy szerepe van annak, hogy világ életében képezte magát: latin–görög–orosz szakos tanárként, filozófia egyetemi doktorként és fordítóként csodálatos útravalót adott nekünk – a tanulásra és önmagunk folyamatos képzésére »nevelt« minket… A mai napig rengeteget beszélgetünk, ha csak tudok, leutazok hozzá és a szüleimhez Gyulára. Nagypapi néz engem a híradóban, néha még egy-két jó tanáccsal is ellát”mondta Várkonyi Andrea. 

100. születésnapját ünnepli Várkonyi Andrea nagypapája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top