Sztárok

György herceg bevásárolni ment anyukájával – fotó

Bárhogyan is kéri a cambridge-i hercegi pár, hogy paparazzók tiszteljék a magánéletüket, újabb és újabb lesifotók készülnek a családról, elsősorban az ausztrál magazinok számára.

Az ausztrálok ugyanis szinte élnek-halnak a hercegi családért, ezért megint az ausztráliai Woman’s Day című lap hozta le a lesből készült fotókat először a nemrég születésnapját ünneplő Katalin hercegnőről és György hercegről. Egész pontosan a január 18-ai lapszámban jelennek majd meg a képek, de internetes oldalukon már most látható közülük kettő.

Az amúgy tüneményes képeken a teljes családjával is pózoló Katalin hercegnő kézen fogva vezeti a már ovis György herceget. A kép talán Londonban vagy a vidéki otthonukhoz közeli városban készültek, szemmel láthatóan éppen bevásárolni voltak. Úgy tűnik, a kis herceget jobban érdeklik az autók, a körülöttük lévő emberek, mint hogy a lába elé nézzen!

New photos of the Duchess of Cambridge shopping with Prince George appear in January 18 edition of Australia's Woman's…

Közzétette: Duchess of Cambridge News & Style Files – 2016. január 11.

Mivel ezzel a fotóval pedig nem tudunk betelni, megmutatjuk ezt is, hogy György herceg mennyire édesen indult az oviba.

György herceg bevásárolni ment anyukájával - fotó

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top