Sztárok

Tóth Vera: Gabi egy cirkuszi szoknyás majom

Tóth Vera a Propaganda című műsorban mesélt önmagáról, családról, karrierről és szerelemről.

Tóth Vera az egyik olyan énekesnő ma Magyarországon, aki egy tehetségkutató révén vált ismertté és elismertté, ezt pedig tökéletesen kamatoztatta. Voltak mélypontok és fényes pillanatok, de ami a fő, hogy a nemrég könyvet kiadott Tóth Vera továbbra is színesíti a hazai énekespalettát. Till Attila ehhez hasonló szavakkal mutatta be a Propaganda című műsorban az énekesnőt.

Tóth Vera, aki már templomi esküvőjét tervezi, mesélt arról, hogy húga érkezése után, amikor ő hároméves volt, teljesen átadta a terepet Tóth Gabinak, aki mindig is a család vicces, humoros színfoltja volt.

Tóth Vera: Gabi egy cirkuszi szoknyás majom

“Mint egy cirkuszi szoknyás majom, pont olyan volt. Ha valamit be kellett mutatni, mindig őt toltam előre, hogy mutasd meg, hogy kell, ő élvezte, én pedig maradhattam a háttérben” – mosolygott a nyers őszinteségével sokszor családját is meglepő Tóth Vera.

A korábban melltartója miatt zavarba jött Tóth Vera egyébként azt is elárulta, hogy szerencsére rájött, hogy a külső nem minden. Ráadásul korábban arról mesélt D. Tóth Krisztának, hogy párja úgy imádja, ahogy van.

“Vonzerővel jobban lehet dolgozni” – ismerte el Tóth Vera Tillának.

Ma este folytatódik a Propaganda!!! Tóth vera @verajuska lelkét eszegetjük 🙂 TV2 23.30 körül #propaganda #tv2

Till Attila (@tillattila) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top