Sztárok

Kötény és hátul semmi: így főz Kelemen Anna

Hogy mire képes Kelemen Anna a konyhában, abból azért némi ízelítőt kaptunk a reggeli műsorban, ahol egy palacsintát igyekezett elkészíteni.

Kelemen Annát még nem hívták a FEM3-ba főzni, szerinte azért, mert senki nem gondolja róla, hogy főz. Mindjárt az elején sikerült tisztázni, hogy ebben azért nem tévedünk, mert tényleg nem főz. Viszont, amikor a konyhába áll, akkor is olyan ételeket készít, amikből többnyire nem eszik, mint például a palacsinta.

Kötény és hátul semmi: így főz Kelemen Anna

Ugorjunk egy picikét előre a történetbe, amikor túljutottunk már a liszt kimérésén a tojások feltörésén, egészen odáig, amikor Váczi Gergő megkérdezte Kelemen Annát, hogy így felöltözve szokott-e főzni, vagy vesz magára kötényt, biztosan nem számított erre a válaszra.

Kötény és hátul semmi: így főz Kelemen Anna

“Azért tartom nagyon szexinek ezt a főzés dolgot, mert tudod, ilyen tűsarokban, elöl az a kis kötény, hátul semmi. Szerintem az úgy elég jó, hangulatos” – válaszolta Kelemen Anna, akinek a műsorvezető szerint így kellett volna főzni jönni.

Nézd meg, milyen is Kelemen Anna mint hétköznapi lány:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top